3 alkalmas bútorfestő tanfolyam

Ár: 62.000 Ft / 3 alkalom
Helyszín: Kecskemét, Hosszú u. 28.
Max létszám: 6 fő
Dátum:
1. alkalom: 2023. 04. 21. péntek 10:00 – 16:00 óra
2. alkalom: 2023. 04. 22. szombat 10:00 – 16:00 óra
3. alkalom: 2023. 04. 23. vasárnap 10:00 – 16:00 óra

Neked szól, ha

– érdekel a bútorfestés és Te magad szeretnél nekikezdeni egy (aztán több) bútorod átfestéséhez, de tisztán látod, hogy képezned kell magad.
– tudod, hogy bár autodidakta is nekiláthatsz, sokkal egyszerűbb és biztosabb, ha van egy mentorod, aki gyakorlott és nem a saját károdon kell tapasztalatot gyűjtened.

Úgyhogy a legjobb helyen jársz, ha az ALAPOKtól akarod kezdeni, majd a DÍSZÍTŐ technikákon át, egészen az első KISBÚTORFESTÉSig a segítségünkkel akarod a tutti sikerélményt átélni!
Ha magadra ismertél, sok szeretettel várunk az Artesia Műhely 3 ALKALMAS bútorfestő tanfolyamára!
A foglalkozások alkalmával tőlünk nem csak információt, segítséget, útmutatót kapsz, de minden eszközt és anyagot is biztosítunk számodra. Ebben a műhely teljes eszköztárát értheted: több krétafesték márkát is kipróbálhatsz!
Neked csupán egyetlen kis bútorról kell gondoskodnod, amit a 3. alkalommal fogsz lefesteni, díszíteni, természetesen a mi segítségünkkel.

Mit fogsz tudni a tanfolyam elvégeztével?

1. nap Bútorfestés alapjai
– Milyen bútort válassz az átfestéshez?
– Hogyan kezdj hozzá a felület előkészítéséhez?
– Eligazodsz a sokféle anyag és eszköz használatában.
– Megismered a festési, antikolási technikákat (rétegzés, koptatás, gyertya, száraz ecset, white (color)-wash, színes viaszok használata, frottage)
2. nap Díszítő technikák alapok
– hogyan díszítheted a festett bútorodat?
– transzferálás olajjal
– stencilezés többféle módon
– 3D stencil
– dekupázs különböző papírokkal
3. nap Fessük le együtt a kisbútorod!
– Az első bútorod készre festésénél mindenben segítünk Neked.

Szóval megtapasztalod, hogy az egész nem is ördöngösség! Mindezt remek hangulatban, inspiráló környezetben.
Tarts velünk és megtanítunk a legfontosabb tudnivalókra, hogy egyedül is nekifogj a bútorod lefestéséhez!

A 3 alkalomból álló tanfolyam naponta 10:00-16:00 óra között kerül megrendezésre Kecskeméten az Artesia Műhelyben, maximum 6 fő részvételével. Te is megtanulhatod a bútorfestést ezen a tanfolyamon mindössze 62.000 Ft-ért! Jelentkezz a tanfolyamra, ha felkeltette az érdeklődésedet és szeretnél elmélyülni a bútorfestés rejtelmeiben!

Mi történik a jelentkezés után?

– Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal.
– Befizetésed beérkezésével véglegesíted helyed a 3 egész napos programra.
– A 3 alkalmas bútorfestő tanfolyam előtt 7 nappal létrehozunk egy messenger csoportot, ahol a tanfolyam ideje alatt kommunikálni tudunk egymással interaktívan is. Ha nem vagy fent a messengeren, akkor emailben elküldjük Neked az ottani információkat.

Ha eljössz, megváltozik minden, mert innentől kezdve mindent úgy fogsz nézni, hogy mi az, amit átfesthetnél. Nem lesz kérdés, hogy hogyan állj hozzá (vagy egyáltalán hozzákezdj-e), mivel fogj neki! Egyszerűen magabiztos leszel. Azonban ha kérdésed van a tanfolyam után, ne felejtsd, mi mindig itt vagyunk! Kérdezhetsz és a tanfolyam elvégeztével is fogjuk a kezed , sőt lehetőséged van továbbképezni is magad kurzusainkon!

Jelentkezés

Galéria