MŰHELY

ALKOTÁS VELED, NEKED!
ALKOSS ÉS TANULJ VELÜNK!
MI FOGJUK A KEZED!

Hiszünk abban, hogy a személyes oktatásnak varázsa van:

Az alábbi témákkal várunk

Artesia Klub

MŰHELY és BARÁTI KÖR művészkedőknek, bútorimádóknak, felújítani vágyóknak, kreatívkodók-nak…remélhetőleg minél többeknek! Találkozzunk havonta 1 péntek délután és alkossunk együtt egy modernkori „fonókörben”!

3 alkalmas bútorfestő tanfolyam

Ha érdekel a bútorfestés, sok szeretettel várunk az Artesia Műhely 3 ALKALMAS bútorfestő tanfolyamára! Kezd az ALAPOKtól, a DÍSZÍTŐ technikákon át, egészen a KISBÚTORFESTÉSig!

Magánworkshop

Ha speciális kérésed van a bútorfestéssel vagy kreatív technikákkal kapcsolatosan, amit szeretnél megtanulni, kipróbálni? Nem találtál a képzéseink között számodra megfelelő időpontot? Esetleg jobban szereted, ha a figyelem középpontjában 100%-ig Te állsz? Jelezd bátran igényed felénk és kérj tőlünk egyedi ajánlatot!

Céges és privát csapatépítők

Különleges és kreatív programot keresel csapatodnak, baráti társaságodnak, családodnak? Kérj tőlünk egyedi ajánlatot és remek témákat, lehetőségeket tudunk kínálni számotokra, ahol minden résztvevő garantáltan jól érzi magát.

Bútorfestés alapjai

Minden, amit tudnod kell, hogy nekifogj egyedül is a bútorod lefestéséhez. Szerezd meg a biztos alapokat egy tapasztalt bútorfestőtől, aki rutinos oktató is egyben, és biztosan nem titkol el előtted semmit: felületelőkészítés, festékek, anyagok, eszközök, festési és antikolási technikák.

Díszítő technikák - alapok

Ha már ismered a bútorfestés alapjait, némi gyakorlatod is van benne, de szeretnéd valamivel feldobni a festett darabot, megmutatunk Neked néhány díszítő technikát, amelyek biztosan sok örömet és sikerélményt fognak biztosítani az alkotásaid során.

Fessük le együtt a bútorod!

Már van egy kis tapasztalatod a bútorfestés terén, de jobban szeretnél társaságban alkotni egy tapasztalt bútorfestő segítségével, akkor hozd el a kisbútorod és fessük le együtt az Artesia Műhelyben!

Haladó díszítő technikák

Készíts velünk egy egyedi, általad újragondolt alkotást aranyfóliával, dekupázs és stencil technikákkal!

Színátmenet (ombre)-festés

Gondolkoztál már azon, hogy a természet mindig tökéleteset alkot? Harmónia van a formáiban, a színeiben, az egész létezésben. Ezúttal megnézzük, hogy hogyan alkotja meg a természet a tökéletes színátmenetet és megpróbáljuk mi is a festékeink segítségével létrehozni azt.

Egyedi feliratos deszkatábla-festés

Ezen a workshopon előre elkészített deszkatáblákkal várunk Benneteket, melyet aztán kedvedre lefesthetsz. Majd megmutatjuk Neked, hogyan tudsz gyönyörű feliratot készíteni, betűket, akár ábrákat felfesteni.

Képkeret antikolás és krétatábla-festés

Gyönyörű régi képkeretek, az sem baj, ha ütött-kopott. De milyen jó lenne egy kis színnel megbolondítani!

Új deszkából régit

Mit szólnál , ha most nem régiből csinálnánk újat, hanem épp fordítva? Újból régit!

AJÁNDÉKBA SZERETNÉD ADNI ?

LEHETŐSÉGED VAN AJÁNDÉKUTALVÁNYT VÁSÁROLNI 

Ez egy remek lehetőség, hogy egy nagyszerű élménnyel
lepd meg szerettedet!

SIKEREINK

Az Artesia Műhely nem csak egy műhely. Nem csak bútorfestés, nem csak kreatív munka, nem csak gyakorlati tanulás. Az Artesia ÉLETÉRZÉS. Legyen akármi gondod, bajod, vagy épp kiszakadnál a monoton hétköznapokból, akár csak egyetlen napra is, vagy megújulnál kicsit, jelentkezz és menj el Edithez! Vigyázz be fog szippantani 😉 Gyönyörű környezet, kedvesség, határtalan odafigyelés, nagyon nagy tapasztalat és szakértelem fog várni, azt érezheted, hogy minden rólad és az alkotó energiákról szól. Részt vehettem csoportos és egyéni workshopon is, minden alkalom után kitisztult fejjel, feltöltődve, tele inspirációkkal tértem haza Budapestre. Köszönöm Edit a királyi bánásmódot💗 és Antinak azt a felejthetetlenül isteni ebédet!

LEGYEN NEKED IS FESTETT BÚTOROD!

Megértjük azt is, ha nem szeretnél Te nekifogni bútorod
átfestéséhez. Tőlünk ehhez is bátran kérj segítséget!

Küldj el néhány képet (közeli, felületi fotót se felejts el)! Add
meg a méreteket! Írd le, milyen színt, stílust szeretnél, akár
csatolj néhány mintafotót!

Legyen Neked is saját festett bútorod! Küldj el néhány képet (közeli, felületi fotót se felejts el)! Add meg a méreteket! Írd le, milyen színt, stílust szeretnél. Akár küldj erről is fotót!

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb kurzusainkról, bútorfestési újdonságokról, az Artesia aktualitásokról?

Akkor iratkozz fel hírlevelünkre, hogy velünk mindig naprakész lehess!