Bútorfestés alapjai

Ár: 22.000 Ft / fő
Helyszín: Kecskemét, Hosszú u. 28.
Max létszám: 8 fő
Dátum: 2023. április. 21. péntek 10:00 – 16:00 óra

Neked szól, ha

– már régóta kacérkodsz azzal, hogy régi bútordarabokba új életet lehelj!
– szívesen kipróbálnád, de egyedül nincs hozzá elég bátorságod!
– már sok mindent hallottál, olvastál a témával kapcsolatban, de hiányzik az összefoglalás és hogy végre gyakorlatban is elkezd!
– egyszerűen csak jobban szeretnél társaságban alkotni!
– érdekel a bútorfestés, és Te magad szeretnél nekikezdeni egy (aztán több) bútorod átfestéséhez, de tisztán látod, hogy képezned kell magad.
– tudod, hogy bár autodidakta is nekiláthatsz, sokkal egyszerűbb és biztosabb, ha van egy mentorod, aki gyakorlott és nem a saját károdon kell tapasztalatot gyűjtened.

Úgyhogy a legjobb helyen jársz, ha egészen az ALAPOKtól akarod kezdeni!
Ha magadra ismertél, sok szeretettel várunk az Artesia Műhely Bútorfestés alapjai tanfolyamára!
A foglalkozások alkalmával tőlünk nem csak információt, segítséget, útmutatót kapsz, de minnden eszközt és anyagot is biztosítunk számodra. Ebben a műhely teljes eszköztárát értheted: több krétafesték márkát is kipróbálhatsz!
– Milyen bútort válassz az átfestéshez?
– Hogyan kezdj hozzá a felület előkészítéséhez?
– Eligazodsz a sokféle anyag és eszköz használatában.
– Megismered a festési, antikolási technikákat (rétegezés, koptatás, gyertya, száraz ecset, white- / color-wash, színes viaszok használata, frottage)
Edit elmondja egy rövid elméleti részben saját tapasztalatai alapján a legfontosabb tudnivalókat: a bútor beszerzésétől, a stílusokon át, az apróbb javításokat, felület előkészítést. Majd pedig megmutatja, hogyan kezd el: mi kell hozzá, milyen festékek, anyagok, eszközök? Ezeket persze a gyakorlatban is kipróbálhatod. Délután pedig festés következik, ahol megtanulhatod, milyen antikolási technikák vannak. Te pedig kiválaszthatod, melyik áll legközelebb Hozzád!

Garantáljuk, hogy olyan használható tudással térsz haza, hogy bátran neki mersz majd fogni önállóan is egy saját bútor festésének! Hiszen a bútorfestés egy csodálatos alkotótevékenység: értéket őrzöl és teremtesz, újra hasznosítasz, ezzel a környezeted kíméled és megtakarítasz. Mindeközben Neked ez már szinte felér egy terápiával, hiszen az eredmény az újjászületett bútorodon felül az öröm, az elégedettség és a sikerélmény.

Szóval megtapasztalod, hogy az egész nem is ördöngösség! Mindezt remek hangulatban, inspiráló környezetben.😊 Természetesen a szinte egész napos foglalkozáson étlen-szomjan sem maradsz, egy kis csipegetni-valóval, üdítővel, kávéval kínálunk.
A workshop után sem engedjük el teljesen a kezed! Folyamatosan lehetőséged van a közös alkotásra, tudásod bővítésére az Artesia tanfolyamain, workshopjain, klubfoglalkozásain.

Ez a képzés, ha szeretnéd egy 3 alkalmas bútorfestő tanfolyam első alkalma. További 2 napon elsajátíthatod a díszítő technikákat, majd pedig közösen lefestünk egy általad hozott kisbútort.

Tarts velünk és megtanítunk a legfontosabb tudnivalókra, hogy egyedül is nekifogj a bútorod lefestéséhez!
A 3 alkalomból álló tanfolyam naponta 10:00-16:00 óra között kerül megrendezésre Kecskeméten az Artesia Műhelyben, maximum 6 fő részvételével.

Jelentkezz most, ha felkeltette az érdeklődésedet és szeretnél elmélyülni a bútorfestés rejtelmeiben!

Mi történik a jelentkezés után?

– Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal
– Befizetésed beérkezésével véglegesíted helyedet a programra
– A workshop előtt 7 nappal létrehozunk egy messenger csoportot, ahol a tanfolyam ideje alatt kommunikálni tudunk egymással interaktívan is. Ha nem vagy fent a messengeren, akkor emailben elküldjük Neked az ottani információkat.

Ha eljössz, megváltozik minden, mert innentől kezdve mindent úgy fogsz nézni, hogy mi az, amit átfesthetnél. Nem lesz kérdés, hogy hogyan állj hozzá (vagy egyáltalán hozzákezdj-e), mivel fogj neki! Egyszerűen magabiztos leszel. Azonban ha kérdésed van a tanfolyam után, ne felejtsd, mi mindig itt vagyunk, kérdezhetsz és a tanfolyam elvégeztével is fogjuk a kezed és lehetőséged van továbbképezni magad kurzusainkon!

Jelentkezés

Galéria