Céges és privát csapatépítők

Ár: Kérj egyedi ajánlatot!
Helyszín: Választható
Max létszám: helyszíntől függően 8-15 fő
Dátum: Előzetes egyeztetés szerint

Neked szól, ha

– valami különleges, egyedi, önfeledt szórakozási lehetőséget keresel
– kreatív elfoglaltságot szeretnél, akkor is, ha a részvevők nem teljesen biztosak a kreatív képességeikben
– szeretnéd, hogy a résztvevők hazavihetnének valamit a programról, itt a saját alkotásukat
– beltéri programra vágysz szűk körben, ahol nem befolyásolja a témát az időjárás
– olyan meglepetésprogramot szeretnél, ahol Te is ugyanúgy a résztvevője lehetsz az eseménynek, nem Neked kell szervezned, előkészülnöd, lebonyolítanod
– néhány kreatív órára vágysz társaságodnak, csapatodnak, családodnak egy inspiráló környezetben
Van egy jó hírünk, megtaláltad!

8 fő részvételéig Kecskeméten, az Artesia Műhely színes, inspiráló tere ad lehetőséget a program lebonyolítására, ami önmagában különlegesség, hiszen nem mindenki jut el egy alkotó műhelybe. De természetesen szívesen megyünk ki általad választott helyszínre is, vagy akár együttműködő partnereink által mi is biztosíthatunk Nektek helyszínt, legyen akár az pl. egy étterem, ahol máris összeköthetjük a gasztronómiát az alkotással. De ez csak egy ötlet. Még rengeteg van a tarsolyunkban…
Jelezd bátran igényed felénk és kérj tőlünk egyedi ajánlatot! Igyekszünk kívánságaidnak, kérésednek lehetőséget biztosítani! Hiszen nálunk mindig van megoldás és biztos kitalálunk valamit.
A programok alkalmával tőlünk nem csak ötleteket, megoldásokat, segítséget, támogatást kapsz, de minden eszközt és anyagot is biztosítunk számodra. Ebben a műhely teljes eszköztárát értheted.
A céges és egyéni csapatépítők alkalmával mindent személyre szabunk a tematikán túl a büféasztalt is. Hiszen egy alkotónap alatt megéheztek, megszomjaztok és természetesen ezen a téren is gondoskodunk Rólatok: egy kis csipegetni-valóval, üdítővel, kávéval kínálunk.

Rendezvényszervezésben sok éves tapasztalatunk van, így biztos lehetsz abban, hogy garantáltan mindenre gondolunk és Te nyugodtan élvezheted a programot.

Kérjük, küldj számunkra emailt, röviden leírva az elképzelésedet és mi hamarosan felvesszük Veled telefonon a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket. Így kérjük, az elérhetőségeidet mindenképpen add meg (telefonszámot is)!

artesiamuhely@gmail.com

Galéria