Díszítő technikák - alapok

Ár: 22.000 Ft / fő
Helyszín: Kecskemét, Hosszú u. 28.
Max létszám: 6 fő
Dátum: 2023. április 22. szombat 10:00 – 16:00 óra

Neked szól, ha

– érdekel a bútorfestés, és Te magad szeretnél nekikezdeni egy (aztán több) bútorod átfestéséhez, díszítéséhez, de tisztán látod, hogy képezned kell magad.
– már sok mindent hallottál, olvastál a témával kapcsolatban, de hiányzik az összefoglalás és hogy végre gyakorlatban is elkezd
– egyszerűen csak jobban szeretnél társaságban alkotni!
– tudod, hogy bár autodidakta is nekiláthatsz, sokkal egyszerűbb és biztosabb, ha van egy mentorod, aki gyakorlott és nem a saját károdon kell tapasztalatot gyűjtened.
– van kedved kipróbálni vagy egyszerűen csak néhány kreatív órára vágysz egy inspiráló környezetben,

Ha magadra ismertél, várunk sok szeretettel Kecskeméten, az Artesia Műhely díszítő bútorfestő tanfolyamán!!
A foglalkozások alkalmával tőlünk nem csak információt, segítséget, útmutatót kapsz, de minden eszközt és anyagot is biztosítunk számodra. Ebben a műhely teljes eszköztárát értheted: több krétafesték márkát is kipróbálhatsz!
Megismered az alapvető díszítő technikákat:
– stencilezés
– 3D stencil
– transzferálás
– dekupázs többféle anyaggal
– „kiragasztás”

Elmondunk és megmutatunk mindent ezekkel a technikákkal kapcsolatosan. Megmutatjuk a szükséges anyagokat, eszközöket. Sőt! Megosztjuk Veled a beszerzési forrásainkat is! Természetesen mindent kipróbálunk a gyakorlatban is. Garantáljuk, hogy az elkészült munkáddal és a használható tudásoddal büszkén térsz haza, és azután már nem csak mindent lefestenél, de valamivel díszítenéd is.

Természetesen a szinte egész napos foglalkozáson étlen-szomjan sem maradsz, egy kis csipegetni-valóval, üdítővel, kávéval kínálunk.
A díszítő technikák workshop -ha szeretnéd- egy 3 alkalmas bútorfestő tanfolyam második alkalma. Az előző és az ezt követő napon elsajátíthatod az alap antikolási technikákat, majd pedig közösen lefestünk egy általad hozott kisbútort.
Tarts velünk és megtanítunk a legfontosabb tudnivalókra, hogy egyedül is nekifogj a bútorod lefestéséhez!

A 3 alkalomból álló tanfolyam naponta 10:00-16:00 óra között kerül megrendezésre Kecskeméten az Artesia Műhelyben, maximum 6 fő részvételével.

Jelentkezz most, ha felkeltette az érdeklődésedet és szeretnél elmélyülni a bútorfestés rejtelmeiben!

Mi történik a jelentkezés után?

– Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal
– Befizetésed beérkezésével véglegesíted helyedet a programra
– A workshop előtt 7 nappal létrehozunk egy messenger csoportot, ahol a tanfolyam ideje alatt kommunikálni tudunk egymással interaktívan is. Ha nem vagy fent a messengeren, akkor emailben elküldjük Neked az ottani információkat.

Ha eljössz, megváltozik minden, mert innentől kezdve mindent úgy fogsz nézni, hogy mi az, amit átfesthetnél. Nem lesz kérdés, hogy hogyan állj hozzá (vagy egyáltalán hozzákezdj-e), mivel fogj neki! Egyszerűen magabiztos leszel. Azonban ha kérdésed van a tanfolyam után, ne felejtsd, mi mindig itt vagyunk, kérdezhetsz és a tanfolyam elvégeztével is fogjuk a kezed és lehetőséged van továbbképezni magad kurzusainkon!

Jelentkezés

Galéria