Fessük le együtt a bútorod!

Ár: 22.000 Ft / fő
Helyszín: Kecskemét, Hosszú u. 28.
Max létszám: 6 fő
Dátum: 2023. április 23. vasárnap 10:00 – 16:00 óra

Neked szól, ha

– ismered a bútorfestés alapjait, de szeretnéd inkább társaságban élvezni az alkotás folyamatát
– már sok mindent hallottál, olvastál a témával kapcsolatban, esetleg próbálkoztál is egyedül a bútorfestéssel, de elmaradt a várva várt sikerélmény és úgy érzed, hiányzik az összefoglalás
– magabiztosabb vagy, ha egy gyakorlott szakember segít, ha elakadsz
– kényelmesebb, nem az otthonodat „műhellyé” alakítani egy kisbútor lefestéséhez
– egyszerűbb egy olyan helyen lefesteni a bútorod, ahol megannyi festék található szebbnél-szebb színekben, waxok, mindenféle eszköz egy helyen és Neked semmire nem kell külön beruháznod
– egyszerűen csak jobban szeretnél társaságban alkotni
– csak néhány kreatív órára vágysz egy inspiráló környezetben

Ha magadra ismertél, várunk sok szeretettel Kecskeméten, az Artesia Műhely kisbútor-festő tanfolyamán!
A foglalkozások alkalmával tőlünk nem csak információt, segítséget, útmutatót kapsz, de minden eszközt és anyagot is biztosítunk számodra. Ebben a műhely teljes eszköztárát értheted: több krétafesték márkát is kipróbálhatsz!
Nincs más dolgod, csak elhozni a kedvenc kisbútorod, – lehet az szék, asztalka, polc, hokedli stb. – minden egyéb másról mi gondoskodunk számodra:
– többféle típusú és márkájú festékek, waxok
– ecsetek, egyéb eszközök
– mi készülünk elő és a végén is mi pakolunk el,
– kávét, üdítőt és falatkákat is biztosítunk, hogy egész nap ne kelljen étlen-szomjan lenned
– díszítő technikákhoz (stencilezés, transzferálás) minták, sablonok
– inspiráló környezet
– garantált sikerélmény


FONTOS! A bútor – amit hozol – legyen jó állapotú: felülete ne legyen sérült, ne peregjen a festék róla, mert sérült bútort itt nincs időnk felújítani.
:-( Ha lakkos, pácolt, vagy akár ép festékréteg van rajta, az nem számít.
Gyere el és éld át az alkotás örömét, mi több, légy tagja egy olyan kreatív közösségnek, ahol a későbbiekben minden alkotásod megoszthatod!
A Fessük le együtt a bútorod! workshop -ha szeretnéd- egy 3 alkalmas bútorfestő tanfolyam harmadik alkalma. A két előző napon elsajátíthatod a bútorfestés alapjait, valamint az antikolási és díszítési technikákat.
Tarts velünk és megtanítunk a legfontosabb tudnivalókra, hogy egyedül is nekifogj a bútorod lefestéséhez! A 3 alkalomból álló tanfolyam naponta 10:00-16:00 óra között kerül megrendezésre Kecskeméten az Artesia Műhelyben, maximum 6 fő részvételével. Jelentkezz most, ha felkeltette az érdeklődésedet és szeretnél elmélyülni a bútorfestés rejtelmeiben!

Mi történik a jelentkezés után?

– Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal
– Befizetésed beérkezésével véglegesíted helyedet a programra
– A workshop előtt 7 nappal létrehozunk egy messenger csoportot, ahol a tanfolyam ideje alatt kommunikálni tudunk egymással interaktívan is. Ha nem vagy fent a messengeren, akkor emailben elküldjük Neked az ottani információkat.


Ha eljössz, megváltozik minden, mert innentől kezdve mindent úgy fogsz nézni, hogy mi az, amit átfesthetnél. Nem lesz kérdés, hogy hogyan állj hozzá (vagy egyáltalán hozzákezdj-e), mivel fogj neki! Egyszerűen magabiztos leszel. Azonban ha kérdésed van a tanfolyam után, ne felejtsd, mi mindig itt vagyunk, kérdezhetsz és a tanfolyam elvégeztével is fogjuk a kezed és lehetőséged van továbbképezni magad kurzusainkon!

Jelentkezés

Galéria