Magánworkshop

Ár: Kérj egyedi ajánlatot!
Helyszín: Kecskemét, Hosszú u. 28
Max létszám: 1-2 fő
Kizárólag hétköznap, előzetes egyeztetés szerint

Neked szól, ha

– speciális kérésed van a bútorfestéssel vagy kreatív technikákkal kapcsolatosan, amit szeretnél megtanulni, kipróbálni,
– nem találtál a képzéseink között számodra megfelelő időpontot
– jobban szereted, ha a figyelem középpontjában 100%-ig Te állsz
– néhány kreatív órára vágysz egy inspiráló környezetben, ahol csak alkotás van és Te.
– csak szűk körben, magadon kívül még 1 személyt szeretnél elhozni (párodat, testvéredet, barátnődet, anyukádat…), akivel egy meghitt alkotó napot szeretnél eltölteni

Jelezd bátran igényed felénk és kérj tőlünk egyedi ajánlatot! Igyekszük kívánságaidnak, kérésednek lehetőséget biztosítani. Hiszen nálunk mindig van megoldás és biztos kitalálunk valamit.

Mi történik a jelentkezés után?

A foglalkozások alkalmával tőlünk nem csak ötleteket, megoldásokat, segítséget, támogatást kapsz, de minden eszközt és anyagot is biztosítunk számodra. Ebben a műhely teljes eszköztárát értheted.
Az egyéni workshopok alkalmával mindent személyre szabunk a tematikán túl a büféasztalt is. Hiszen egy hosszú alkotónap alatt megéhezel, megszomjazol és természetesen ezen a téren is gondoskodunk Rólad: egy kis csipegetni-valóval, üdítővel, kávéval kínálunk.

Kérjük, küldj számunkra emailt, röviden leírva az elképzelésedet és mi hamarosan felvesszük Veled telefonon a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket. Így kérjük, az elérhetőségeidet mindenképpen add meg (telefonszámot is)!

Regisztráció

Galéria