Színátmenet (ombre)-festés

Ár: 22.000 Ft / fő
Helyszín: Kecskemét, Hosszú u. 28.
Max létszám: 8 fő
2023. március 24. péntek 16:00 -20:00 óra

Neked szól, ha

– már elvégezted a 3 alkalmas bútorfestő tanfolyamot és szeretnéd még tovább fejleszteni a festési tudásod,
– csak ki szeretnéd próbálni,
– egyszerűen csak jobban szeretnél társaságban alkotni
– egyszerűen csak néhány kreatív órára vágysz egy inspiráló környezetben


Ha magadra ismertél, várunk sok szeretettel Kecskeméten, az Artesia Műhely Színátmenet (ombre)-festés tanfolyamán!!
Gondolkoztál már azon, hogy a természet mindig tökéleteset alkot? Harmónia van a formáiban, a színeiben, az egész létezésben. Ezúttal megnézzük, hogy hogyan alkotja meg a természet a tökéletes színátmenetet és megpróbáljuk mi is a festékeink segítségével létrehozni azt.

A foglalkozások alkalmával tőlünk nem csak információt, segítséget, útmutatót kapsz, de minden eszközt és anyagot is biztosítunk számodra. Ebben a műhely teljes eszköztárát értheted: több krétafesték márkát is kipróbálhatsz! Hoznod tehát nem kell semmit, maximum egy kényelmes ruhát, amiben jól érzed magad. Természetesen a szinte egész napos foglalkozáson étlen-szomjan sem maradsz, egy kis csipegetni-valóval, üdítővel, kávéval kínálunk.

Mi történik a jelentkezés után?

Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal

– Befizetésed beérkezésével véglegesíted helyedet a programra
– A workshop előtt 7 nappal létrehozunk egy messenger csoportot, ahol a tanfolyam ideje alatt kommunikálni tudunk egymással interaktívan is. Ha nem vagy fent a messengeren, akkor emailben elküldjük Neked az ottani információkat.

Ha eljössz, megváltozik minden, mert innentől kezdve mindent úgy fogsz nézni, hogy mi az, amit átfesthetnél. Nem lesz kérdés, hogy hogyan állj hozzá (vagy egyáltalán hozzákezdj-e), mivel fogj neki! Egyszerűen magabiztos leszel. Azonban ha kérdésed van a tanfolyam után, ne felejtsd, mi mindig itt vagyunk, kérdezhetsz és a tanfolyam elvégeztével is fogjuk a kezed és lehetőséged van továbbképezni magad kurzusainkon!

Regisztráció

Galéria