Artesia Klub

Ár: 22.000 Ft / fő / 1 alkalom
Helyszín: Kecskemét, Hosszú u. 28.
Max létszám: 8 fő

Időpontok, témák:

2023. 03. 10. Péntek 15-19 óra Húsvéti dekoráció
2023. 04. 14. Péntek 15-19 óra Színekre fel!
2023. 05. 05. Péntek 15-19 óra Anyák napi virágdísz
2023. 06. 09. Péntek 15-19 óra Örömfestés, azaz fessük le egy kis bútorodat!

Neked szól, ha

Ugye ismerős az érzés??!!
Na, ilyenkor kell valami kikapcsolódás, feltöltődés!

Mit szólnál, ha egy kicsit a kapun kívül hagynánk a gondokat, az aggódásokat, a megoldandó feladatokat és HAVONTA EGY PÉNTEK DÉLUTÁN egy kis kreatív kikapcsolódásra invitálnánk?

 

Szeretnél az Artesia Klub tagja lenni, de még nincs tapasztalatod a bútorfestésben? Szeretnél egy új hobbit? Kezd az alapoknál!
Erre tökéletes választás a 3 alkalmas bútorfestő tanfolyamunk!

Mi ez az ARTESIA Klub?

Amolyan modernkori „fonókör”: MŰHELY és BARÁTI KÖR művészkedőknek, bútorimádóknak, felújítani vágyóknak, kreatívkodóknak…remélhetőleg minél többeknek! Csak pusztán jókedv, vidámság, festékszag, és az itt és most adott pillanata. Mert erre igen is most nagyon nagy szükségünk van. Éppen ezért – kicsit kilépve a virtuális világból – olyan klubcsoportot ajánlunk, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel jöhetsz össze egy kis közös alkotásra, kizökkenve a hétköznapokból. Elsősorban a bútorfestés köré csoportosulnak a klubnapos témák. Minden alkalomra kitalálunk egy alkotni valót, mert produktum nélkül nincs sikerélmény! ;-)

Mutatunk új technikákat, új eszközöket, anyagokat. Tartalmas lesz, ezt garantáljuk! :-) Max. 8 fős alkotó csoportok, hogy garantált legyen a bensőséges, jó hangulat.

Miért érdemes az Artesia Klub tagjának lenni?

Biztosítani szeretnéd a helyed rendszeresen?

Ha szeretnél ennek az alkotóklubnak rendszeresen is tagja lenni, válthatsz 3, 5 illetve 10 alkalmas bérletet is!!! Így nem csak KEDVEZMÉNYESEN vehetsz részt, de biztosítod is a helyed a foglalkozásokra!


Részvételi díjak:
1 alkalom: 22.000,-Ft / fő
3 alkalmas bérlet: 64.000,-Ft / fő
5 alkalmas bérlet: 104.500,-Ft / fő
10 alkalmas bérlet: 198.000,-Ft / fő 1 klubnap AJÁNDÉK!


Jelentkezésedkor ne felejtsd tudatni velünk, hogy melyik bérletet szeretnéd! A programra jellegénél fogva korlátozott számú jelentkezőt tudunk csak fogadni és szigorúan jelentkezési sorrendben. Ne maradj le! Van kedved velünk tartani???

Mi történik a jelentkezés után?

– Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal
– Befizetésed beérkezésével véglegesíted helyedet a program(ok)ra
– A klubtagok számára az első foglalkozás előtt 7 nappal létrehozunk egy messenger csoportot, ahol kommunikálni tudunk egymással interaktívan is. Ha nem vagy fent a messengeren, kérlek jelezd felénk!

Jelentkezés

Galéria