ARTESIA MŰHELY

BÚTORFESTÉS NEKED
ALKOTÁSI ÉLMÉNYEK VELED
SZÍNEK MINDEN MENNYISÉGBEN

„Teremts időt az alkotásra, hogy a lelked boldog legyen!” /Artesia Műhely/

Bútorfestés

Egy csodálatos alkotótevékenység: értéket őrzöl és teremtesz, újra hasznosítasz, ezzel a környezeted kíméled és megtakarítasz. Mindeközben Neked ez felér egy terápiával, az eredmény pedig az újjászületett bútorodon felül az öröm, az elégedettség és a sikerélmény.

Artesia Műhely

Egy varázslatos műhely csodás kertben, ahol csak a nyugalom és az alkotás vár. Ahol új életre kelnek a tárgyak a kezeink alatt, vagy fogjuk a kezed és megtanítjuk a bútorfestést Neked.

Légy tagja az Artesia Közösségének!

EZEKET SZOKTÁK SZERETNI

akik eljönnek a képzéseinkre

„ÉLMÉNY ÉS TERÁPIA”

Az Artesia Műhely számára mindig is fontos volt, hogy az ismeretszerzés mellett a képzéseink résztvevői kikapcsolódjanak, fel-töltődjenek, jól érezzék magukat és hosszú időre elegendő inspi-rációt kapjanak.

„IDILLI KÖRNYEZET”

A helyszín egy igazi kuriózum, ahol biztos, hogy megszáll az ihlet. A kertben Artúr, a golden retriever fogad a két cicával, a kert minden évszakban más látvánnyal fogad. Bent a műhelyben pedig a színes falaktól, a festett bútoroktól Neked is biztosan alkotni támad kedved.

„SZAKÉRTELEM”

Edit, a képzések oktatója igazi veterán a bútorfestés és az oktatás területén is. Az országban az elsők között, 2013-ban kez-dett a bútorfestéssel foglalkozni. Mivel a Műhely nem egy festékmárka képvise-lete, ezért bátran, érdek nélkül ajánlhat az eszközök és anya-gok közül.

„KIRÁLYI BÁNÁSMÓD”

Workshopjainkon, 
klubfoglalkozásainkon mindig kis létszámra (max. 5-8 főre) törekszünk, azért hogy elegendő figyelemmel tudjunk lenni Feléd. Külön figyelmet fordí-tunk arra is, hogy kávéval, hűsítőkkel, süteményekkel, gyümölcsökkel vagy valami finomsággal kínáljunk.

KÉPZÉSEK

Az Artesia Műhely képzési múltja egészen 2014-ig nyúlik vissza, hiszen az alapítás óta a kreativitás, a kreatív gondolkodás fejlesztésére tettük le a voksunkat. 2015-től folyamatosan tartunk bútorfestő foglalkozásokat, sőt ez lett a fő vonalunk.

Ha nem találtad, meg azt, ami keresel, akkor nézd meg a többi worksopunkat!

REFERENCIÁINK

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen munkáink, projektjeink vagy médiamegjelenésink voltak 2014 óta? A teljesség igénye nélkül kukkants be a portfolióinkba!

OKTATÓ

A foglalkozásokat a Műhely alapítója, Csertő-Marton Edit tartja, aki mögött rengeteg tapasztalat van, hiszen ő maga 2013 óta varázsolja újjá a bútorokat, régi tárgyakat, nyílászárókat és sok egyéb mást is. 2015 óta pedig sok száz (!) emberben indította el az alkotás szeretete iránti vágyat, azt az ominózus „vezérhangyát”. Ismerd meg Editet és az Artesia Műhely sztoriját bővebben!

WE ♥ VENDÉGEINK

A tanítványaink közül azóta már van, aki maga is profi bútorfestővé vált, van, aki amatőr ugyan, de szenvedélyből fest, és nagy sokan vannak, akik visszajárnak, hogy az Artesia-hangulatnak folyamatosan részesei legyenek. Te melyik leszel?

VÉLEMÉNYEK

A MŰHELYRŐL

Az Artesia Műhely Kecskemét belvárosának szívében található, egy igazi kis nyugalomsziget, melyben minden adott ahhoz, hogy Te kikapcsolódj, feltöltődj, tanulj és alkoss. Ehhez mi biztosítunk számodra mindent: egy színes, inspiráló környezetet, eszközöket, anyagokat, többféle festékmárkát, remek társaságot, na és persze ínycsiklandó finomságokat is

Szeretnél értesülni az aktualitásokról, a legfrissebb workshop, tanfolyam időpontokról, klubfoglalkozás témákról?

Akkor iratkozz fel hírlevelünkre, hogy velünk mindig naprakész lehess!